Neformaliai apie WapSite.lt ir mobilųjį turinį.

2008 m. liepos 29 d., antradienis

Privačios žinutės

2008 m. liepos 27 d. buvo WapSite.lt sistema buvo papildyta privačių žinučių galimybę.

Rašyti jau praėjusias naujienas yra nelabai gerai, bet kai peržiūrinėjau konkurentų puslapius ir šiaip "Kaip populiarinti savo tinklapį" radau, kad dienoraščiai yra vienas iš lankomumo kėlimo būdų. Žiūrint iš SEO (ang.
Search engine optimization) tai yra gerai, nes Google'o "globojama" dienoraščių sistema turėtų turėti nemažą pagerank'a, o kuo įvairiasnis tekstas apie tinklapį, tuo daugiau šansų, kad lankytojas netyčia pateks ir į šį dienorašti. O iš jo tiesiai, kur ir reikia - į WapSite.lt žinoma.

Bet ne apie tai. Apie naujovę (iš sisteminės pusės) galėsite perskaityti ir wapsite.lt/naujienos/~/46. Čia, manau įdomiau Jums būtų sužinoti, kodėl tokią naujovę pridėjau.

Taigi, buvo taip. Aš, kaip ir reikia sistemos kūrėjams, peržiūrinėjau, kaip sekasi mano klientams. Vienama komentare radau, kaip administratorius (klientas - jis susikuria pas mane tinklapį ir turi visas administravimo teises) buvo vos ne iškeikiamas dėl blogos sistemos. O ką tam klientui daryti. Atrašėm, kad dar tinklapis naujas. Taigi, supratau, kad tokia galimybė yra reikalinga ir sukūriau.

Šio nutikimo moralas sistemos kūrėjams: visada žiūrėkite kaip sekasi Jūsų klientams, nes dažniausiai tik jie gali (kad ir netiesiogiai) pasakyti, ko Jūsų sistemai labiausiai trūksta.

P. S. Tas mano klientas savo puslapyje užrašė: keliamės į (konkurento domenas)" - bet tai nereiškia, kad toks klientas nėra naudingas.


Komentarų nėra:

Sekėjai

Ieškoti šiame dienoraštyje